Biologische landbouw en productie zijn niet eenvoudig – het vergt engagement. Het betekent samenwerken met de natuur, dieren ondersteunen en de omgeving vrijwaren. Van theeplantages in de Blauwe Bergen van Zuid-India tot de zuivelboerderijen van het welige, groene Beieren: onze experten werken hard om ervoor te zorgen dat elke slokje Honest zo goed is als maar kan zijn.

“Toen mijn medeoprichter Barry en ikzelf Honest Tea creëerden in mijn keuken in 1998, beloofden we onszelf dat als het bedrijf zou groeien, onze focus steeds op de beste biologische en duurzame producten uit de eerlijke handel zou liggen, en dat is ook gebeurd. Het is altijd onze missie geweest om verfrissende dranken te maken die goed zijn voor de wereld én voor wie ze drinkt. Mocht je ooit vinden dat we die missie verloochenen of gewoon met ons wilt praten, mail dan naar sethandbarry@drinkhonest.be

De juiste keuze is wat juist aanvoelt.

 

Biologische landbouw


We mogen trots zeggen dat we voldoen aan alle Europese wetten en regels inzake biologische landbouw. Waarom? Omdat het beter is voor jou en de planeet.
Lees hier meer over biologische landbouw in de EU.

Meer lezen

Onze Plantbottle®

 

Wij vinden onze flessen net zo bijzonder als wat erin zit.

Waarom? Omdat we ze maken met hernieuwbaar plantaardig materiaal verkregen uit suikerriet. De hele fles is recycleerbaar, zodat je de cyclus kunt voortzetten en de wereld gelukkig maakt.